Goede Rede

Website van de samenwerkende Kerken in Almere Haven

 

Zondagsblad  23 september

Rondom de dienst

De werkgroep Vieren van de Protestantse geloofsgemeenschap Goede
Rede:

Jan Willem Kleute
Marian Borger
Jeanette van der Leij
Ben Jonasse
Tonnis Buurma
Lourens van der Leij
Anneke van Huissteden.

 

GEBEDENBOEK

Bij de ingang van de kerkzaal ligt het gebedenboek. U kunt hier uw gebedsintenties in schrijven. Ook ligt er het droomboek. Hier kunt u uw dromen in schrijven of tekenen.

UITNODIGING

Na de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontmoetingsruimte onder het genot van een kopje koffie of thee of een glas limonade. Heeft u vragen of wilt u informatie, vraag dit dan aan één van de ambtsdragers of aan de voorganger.

VIEREN

Volgende week, 30 september, is er om 10.30 een oecumenische dienst

CONTACT

Op de tafel bij de uitgang ligt een schrift.
Bent u hier komen wonen of bent u hier voor het eerst en wilt u graag eens een kennismakingsbezoek, schrijf dan uw naam in het schrift en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Wilt u een keer bezoek van predikant of ouderling dan kunt u dat ook kenbaar maken via dit schrift door uw naam en telefoonnummer te vermelden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u contact met de predikant dan kunt bellen: 036 – 5368856 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u een uitnodiging voor de komende viering via uw e-mail en/of wilt u de maandbrief van de Protestantse Gemeente rondom Goede Rede geef dan uw e-mailadres door aan ds. Tonnis Buurma, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan Anneke van Hemert, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

PASTORAAT

Wilt u contact met de wijkpredikant ds. Tonnis Buurma, dan kunt bellen of mailen:

Telefoon: 036 – 5368856:
Bereikbaar op:
Maandag t/m donderdag: ’s middags 12.30-13.00 uur, en ’s avonds 19.00-19.30 uur
Vrijdag: ’s middags 12.30-13.00 uur

Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Niet beschikbaar op:

21 - 29 april
19 -17 mei