Goede Rede

Website van de samenwerkende Kerken in Almere Haven

Colofon

Website ontwerp: Ab Laane

In opdracht van: Oecumenisch Beraad Almere Haven

Website beheer: Piet van Heijningen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inhoud: Individuele bijdragen (ook foto's), een selectie van artikelen uit het Kerkblad Goede Reden, aankondigingen van concerten of andere evenementen in Goed Rede, en bijdragen vanuit de Beheercommissie Goede Rede

Eindverantwoordelijkheid: PKN Wijkkerkenraad Almere Haven, Parochiebestuur St. Bonifatius,

 

Aanleveren kopij:


- Voor tekst die ook in het kerkblad Goede Reden moet komen kan dit via de redactie van dat blad, zie hiervoor onder de menuknop Contacten de redactie gegevens. Na de redactievergadering (eens in de 6 weken) wordt dit dan doorgestuurd naar de websitebeheerder.

- Tekst met een urgent karakter kunt u direct naar de websitebeheerde sturen.(dit komt dan niet automatisch in Goede Reden)

- Foto's moet u direct naar de websitebeheerder sturen (hoge resolutie is niet nodig, ongeveer 200 kb is genoeg)

- Als u de kerkzaal heeft gereserveerd voor een concert of een ander evenement wilt u dan een kopie hiervan aan de websitebeheerder sturen? Heel graag met vermelding van uw website, zodat ik op de Evenementen agenda een link kan maken naar uw site.